
bibi.WTU to roczny abonament serwisowy, który gwarantuje Twojej firmie pełne bezpieczeństwo technologiczne i merytoryczne podczas korzystania z systemu bibinet. Wykupienie usługi przedłuża o kolejnych 12 miesięcy prawo do bezpłatnego pobierania najnowszych wersji oprogramowania oraz zapewnia bezpośredni dostęp do profesjonalnej pomocy technicznej producenta. Dzięki bibi.WTU Twój system RCP i KD zawsze pracuje na aktualnych komponentach. Jest zgodny z najnowszymi systemami Windows i posiada najświeższe funkcje usprawniające zarządzanie obiektem.
Kluczowe cechy i korzyści:
Umożliwia pobieranie najnowszych wersji: Zapewnia stały dostęp do aktualizacji publikowanych w internecie, wprowadzających nowe funkcjonalności i optymalizacje systemu.
Gwarantuje pomoc ekspertów MicroMade: Oferuje wsparcie techniczne realizowane drogą telefoniczną oraz e-mailową, pomagając w rozwiązaniu bieżących problemów konfiguracyjnych.
Zapewnia zgodność z nowymi technologiami: Regularne aktualizacje chronią system. Bronią przed problemami wynikającymi ze zmian w systemach operacyjnych (np. nowe wersje Windows).
Podnosi poziom bezpieczeństwa: Dostarcza poprawki chroniące bazę danych i komunikację sieciową przed nowymi zagrożeniami cyfrowymi.
Optymalizuje koszty utrzymania: Pozwala na uniknięcie wysokich opłat za jednorazowe, duże przeskoki między wersjami oprogramowania po wielu latach przerwy.
Wspiera stabilną pracę systemu: Daje pewność, że w razie awarii lub wątpliwości technicznych, pomoc nadejdzie bezpośrednio od twórców systemu.
Polecamy również zajrzeć na naszego bloga, aby pozostać na bieżąco z aktualnościami w branży!
Masz pytania dotyczące procesu zamówienia lub naszej oferty?
Nie znaleziono produktów odpowiadających temu zapytaniu.
Aby zapewnić najlepsze doświadczenia, używamy technologii takich jak pliki cookie do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Wyrażenie zgody na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak zgody lub jej wycofanie może negatywnie wpłynąć na niektóre funkcje i działanie strony.